Go Back   Starboard Forums > Free Forum > posting problems

Thread: posting problems Reply to Thread
Your Username: Click here to log in
Image Verification
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
13th June 2007 03:44 AM
w8n4wind
RE: posting problems

HI,
I got signed in for the 1st time today and here is what made the difference for me - I had been using Mozilla Firefox as my browser with no success, then today used Internet Explorer and got in right away.

Firefox is set not to accept cookies, IE will accept them. That made the difference for me.

Cheers.
10th June 2007 01:15 AM
Roger
RE: posting problems

Hi Guest,
I'm not getting in to the IT "issues" here.
Just use the "quick reply" box and your posts should get to the server just fine.
I've tried all the other ways, and suggested that they be "fixed", but I'm still using the Quick Reply box on all posts and replies I do.
Hope this helps,
9th June 2007 05:14 PM
Guest
RE: posting problems

I thoght that they didnt like me, however there is now a validation code to enter asnd a "post thread" button to select.

Do here goes
5th June 2007 01:16 AM
Guest
RE: posting problems

They dont like you.
5th June 2007 12:10 AM
Guest
posting problems

when I log in with my user and then respond to a post I don't get a "post thread" button. When I don't log in it works fine. What's up with that?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT +7. The time now is 05:13 AM.