Go Back   Starboard Forums > Free Forum > 2005 Sonic 100

Thread: 2005 Sonic 100 Reply to Thread
Your Username: Click here to log in
Image Verification
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12th January 2008 07:03 AM
mark h Untill a couple of months ago, I had a Sonic 100 for a couple of years. It was a brilliant board (S100/7.6m/Evo 35cm is my all time favourit comb, 15 to 30 knots mile eater in any sea state). I'v just got rid of a load of sonics (125/100/90) & F159 for three new 08 iS's (76/111/144) to keep things simple. The Drake 34cm supplied with the S100 was not to good for me so I got an 05 Select Evo 35cm (for 7.6m Warp) and a 31cm Evo (for 6.8m Warp). Both these fins improved upwind loads. Also improved the ride through heavy chop. Maybe a fin change will help you out.

Cheers
12th January 2008 04:35 AM
erik Hi,
I had the same problem when i owned a sonic 100.

i think is the outline of the board.
You can try to push hard on the leeward rail.

The isonics don't have that problem anymore.

greetings from holland
8th January 2008 05:38 PM
aread
2005 Sonic 100

Hi

I am having trouble pointing (beating) on my Sonic 100. I am running the standard 34cm fin with a Pryde RS5 6.2mē and am well powered. When I start to accelarate near top speed I tend to start bearing down wind too much. What could be the problem?

Thanks
Adrian

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT +7. The time now is 01:52 PM.