Go Back   Starboard Forums > Free Forum > is there a problem with the search function?

Thread: is there a problem with the search function? Reply to Thread
Your Username: Click here to log in
Image Verification
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
17th September 2009 12:23 PM
Luis2009 I tried to search for "Rio" - no results
I tried to search for "Go" - no results

I think that there may still be a problem with the search.
18th August 2009 01:08 AM
maetpad thank you!
17th August 2009 09:08 AM
Tony Thanks Roger, search function for the forum is working now. The search on the drop down menu is from the old system so it's removed from our 2010 website.

Thanks Maetpad, for you support.

There's still a lot of works for our team to do on 2010 website.
16th August 2009 08:26 AM
Roger Hi Matt,
Looks like Tony has got the search feature working again.
I just searched on "iSonic fins" and got several results, some of
which are directly about the iSonic 111 from Remi Vila and several
other skillful iSonic racers/sailors.
Hope this helps,
15th August 2009 05:36 PM
maetpad ha! thks.
I was looking for best fins for isonic 111 (2009), but did not want to ask the question AGAIN :-)
15th August 2009 09:44 AM
Roger Hi Matt,
Tony and the rest if the IT crew at Starboard HQ are in the process of upgrading the
forums and websites to the 2010 configuration.
Might be a good idea to try your search in about a week when they have everything up and running with the software upgrades.
Hope this helps,
15th August 2009 06:58 AM
maetpad
is there a problem with the search function?

is there a problem with the search function?
I can get any results out for [Fin]

Matt

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT +7. The time now is 07:53 PM.