Starboard Forums

Starboard Forums (http://www.star-board-windsurfing.com/forum/index.php)
-   Free Forum (http://www.star-board-windsurfing.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Arcives 2003 Error (http://www.star-board-windsurfing.com/forum/showthread.php?t=14408)

kiwipole 11th December 2011 09:29 AM

Arcives 2003 Error
 
I'm trying to access archives 2003 but all I get is the asp server error:

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/mn_products.asp, line 37

The include file 'forums/inc/box_search_sb.inc' was not found.

Unregistered 14th December 2011 03:27 PM

Hi there,

I haven't been able to reproduce the error.

What about now? Is the link still offline?

Cheers,


Sacha

Roger 14th December 2011 07:09 PM

I get an "internal server error" msg when trying to load the 2003 Archives "products" page.
Roger

joe_windsurfer 15th December 2011 05:15 AM

works for me :)
fixed i imagine !!!

Roger 15th December 2011 07:08 AM

Still not working on a WinXP laptop with IE 8.
Archive front page loads fine.
The Products page gives an error and will not load..
Roger

joe_windsurfer 16th December 2011 05:24 AM

and why is it taking so long to fix ??:(

Jean-Marc 16th December 2011 02:53 PM

Dear all,

It looked like to me that bad links in the main 2003 website are the main culprits why it doesn't work as it is supposed to do.

This doesn't work :

http://2003.star-board.com/mn_company.asp
http://2003.star-board.com/mn_intro.asp
http://2003.star-board.com/mn_products.asp

This does work for sure :

http://2003.star-board.com/company.asp
http://2003.star-board.com/intro.asp
http://2003.star-board.com/products.asp

Conclusion : suppress the "mn_" characters in the faulty links and it'll work for you. Simple.

Cheers !

JM

PS: the 2003 forums does not show up in the 2003 archive. Neither do the 2000-2006 forum archives. No idea where they are hidden now, sorry guys...

However, all forum archives as posted & dated as of 15 August 2006 are still available here :

http://www.star-board.com/forum/archive/index.php

Jean-Marc 16th December 2011 03:24 PM

...ooops !

Sorry guys, links to 2003 product content does not work:

http://2003.star-board.com/products/acid.asp
etc...

Bug report sent to HQ, stay tuned for a fix it.

Kiwipole,

What information do you need about 2003 website ? If you need a 2003 product info, just drop a reply line below and I'll try to help you ASAP.

Cheers !

JM

Jean-Marc 22nd December 2011 05:04 PM

Update :

Link to 2003 product content (http://2003.star-board.com/mn_products.asp) is working again.

Cheers !

JM


All times are GMT +7. The time now is 03:16 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.