Go Back   Starboard Forums > Windsurfing School

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28th April 2008, 08:04 AM   #1
windsurferdagg
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 197
Send a message via MSN to windsurferdagg
Default Footstrap problem

Hello Roger!

Haven't used the forum in a while, but have a quick question. I am still sailing the hypersonic, and love it, but am starting to see a problem with it. Got my first session in yesterday with a 5.8 Ezzy SE WAVE and the hyper in VERY marginal conditions (I was going to do some freestyle practice). I found that in the gusts, I could manage to pump onto the plane with a lot of effort, but I was so inefficient due to my straps. It would take me 1-2 seconds to literally dig my feet into the straps (its still rather cold water here so booties are a must). The strap screws on the front footstap on the starboard side seem to be loose. I tightened them but the footstrap still slips around. Any way to fix this? I cannot seem to see whats wrong with the setup.

How is Hatteras? I hear you met the talented Scott MacDonald! I will be down their next year since college students get off school in April! Have a few questions about allergies and Hatteras, but that can wait for another time.

Thanks for your always outstanding help,

Thomas
www.tdaggws.blogspot.com
windsurferdagg is offline   Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 04:20 PM.