Go Back   Starboard Forums > Ask Our Team

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 17th March 2011, 01:22 AM   #1
madsurfer
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: the Netherlands
Posts: 5
Default screws don't fit

Hi I'm was inserting my footstraps into my brand new Isonic 121 2010 (on BOOT Dusseldorf 2011) but I have a hard time getting the screws in. It's seems that the thread and the screw are not connecting/gripping (don't know the exact word for it in English). I don't want to mess up the plugs. It seems that the screws are to big or that the thread is missing. I can get a screw in only 1 of the holes...

What would you advice me to do?

Last edited by madsurfer; 17th March 2011 at 04:04 PM.
madsurfer is offline   Reply With Quote
 

Bookmarks

Tags
foot strap holes, isonic 121, screws

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Footstrap screws axel.gern Ask Our Team 11 8th April 2010 08:45 PM
Fin Screws Isonic 101 BelSkorpio Ask Our Team 3 19th January 2010 06:47 PM
PT screws Brian S Windsurfing School 13 18th June 2008 12:51 PM
vent screws Unregistered Free Forum 2 5th March 2008 01:42 AM
Fin Screws Kevin Ask Our Team 4 29th August 2006 01:05 AM


All times are GMT +7. The time now is 11:20 AM.