Old 21st September 2012, 06:07 PM   #1
Phill104
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 297
Default Virus Warning

Everytime I browse to the *Board homepage AVG throws up a virus warning. If I try it on my work laptopn protected with Symantec I also get a warning (HTML Frame Virus). Is it just my machines or are others seeing this too?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
All the latest windsurfing news in one place.
Phill104 is offline   Reply With Quote
Old 21st September 2012, 11:41 PM   #2
mark h
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: NW England,
Posts: 708
Default

Hi Phil, same for me. Fine on my home PC or note book, but I get the warning on my work PC about 50% off the time.
__________________
Cheers - Mark H

The toys:
iSW44 - - iSW49 - iSW53 - iSW58 - iS107 - iS137 - F161.
North Warps: F2012 5.2m, 5.7m, 6.3m, 7m, 8m, 8.6m, 9.5m F2006 11m.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mark h is offline   Reply With Quote
Old 24th September 2012, 11:52 AM   #3
Sailboarder
Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 69
Default

You're not alone.

I'v seen that often. And I'm now very cautious when using the site. I caught malware on this site that managed to escape McCafee anti-virus for some reason. This is very annonying!

I also have the impression that activity on the forum is going down. I would suspect that many are now avoiding it because of the virus alerts. If I was doing marketing for Starboard, I would invest and publicize what I do to remain clean
Sailboarder is offline   Reply With Quote
Old 25th September 2012, 08:38 AM   #4
Phill104
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 297
Default

The message does seem to have gone for me now. Hopefully the web team have located and fixed the problem.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
All the latest windsurfing news in one place.
Phill104 is offline   Reply With Quote
Old 28th September 2012, 12:39 PM   #5
van
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Greece
Posts: 91
Default

Hi guys,

I have the same problem. My office computer nor my home lap top allowed me to view the site as the avast anti-virus blocks the site. I got my it dept to allow the computers to load the site but clearly there is a problem.
van is offline   Reply With Quote
Old 6th October 2012, 02:22 PM   #6
Phill104
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 297
Default

It is back for me too.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
All the latest windsurfing news in one place.
Phill104 is offline   Reply With Quote
Old 7th October 2012, 09:29 AM   #7
kvda
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 173
Default

here too............
kvda is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virus FIn Bluefinz Ask Our Team 5 1st February 2013 05:17 AM
Windsurfing song from 1979... LOL warning... Caribsurf Free Forum 4 1st April 2009 06:48 AM
Travel warning - Margarita! Grant Free Forum 5 26th March 2008 04:45 AM


All times are GMT +7. The time now is 01:28 AM.