Go Back   Starboard Forums > Free Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21st August 2007, 03:28 PM   #1
crazychemical
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Zaventem, Belgium
Posts: 352
Default can no longer see full sb website

I came home two days ago from my holiday and immediatly went online to wathc the neww SB line of boards which seems really promising. but after one and a half day of quick exploring the website suddenly the quicktime reader went dead. I upgraded my version to the 7.2 one (latest i could find) to see if that could fix the problem but rather then a broken quicktime symbol it now displays a quicktime symbol with a questionmark in it and i can no longer see the boards and can't acces the forums besides this one and kevins corner because these are in the shortlist of quicklinks on the lower half of the homepage which is still fully displayed. How to solve this?
__________________
Haiko, AKA crazychemical
crazychemical is offline   Reply With Quote
Old 21st August 2007, 03:53 PM   #2
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up

restart your pc or mac.... i have the same problems lots and i have the highest quuiktime
  Reply With Quote
Old 21st August 2007, 03:59 PM   #3
crazychemical
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Zaventem, Belgium
Posts: 352
Default

i searched the forum and ran into a flash link on another thread, installed it and now it workds again ... for now ... i had the problem on alllll windsurfing websites btw. And rebooting my Pc never worked cuz it's been like that since yesterday untill i installed the flash plugin. Thanks anyways
__________________
Haiko, AKA crazychemical
crazychemical is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
None

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 12:23 PM.