Go Back   Starboard Forums > Free Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 31st October 2008, 09:58 PM   #1
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default "great website" just too much for my dual core

Hi Guys, do you think all the "flashy" web site trash sells any boards?
My Mozilla 3.0 Adobe Flash Player 10 on dual core 1.66 GHz with 3 GB memory notebook "spins" between 50% and 80% (mozilla) just accessing the forum...
  Reply With Quote
Old 2nd November 2008, 02:53 AM   #2
blazer
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 26
Default

maybe you should upgrade your internet service.... I don't see any issues with this site at all (cable internet). This site is pretty basic.
blazer is offline   Reply With Quote
Old 2nd November 2008, 04:50 PM   #3
crazychemical
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Zaventem, Belgium
Posts: 352
Default

i'm on a 1.6 GHz monocore notebook, with latest mozilla and flashplayer and only 1 G DDR2 Ram and 1 Mb cache and both on wireless and cable internet the site works perfectly .Maybe you should switch providers dude... Or notebookbrand ... if you're using HP i'm not surprised your notebook sucks.
__________________
Haiko, AKA crazychemical
crazychemical is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
None

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 06:11 PM.