Go Back   Starboard Forums > Free Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13th August 2009, 04:01 PM   #1
Tony
Administrator
 
Join Date: Aug 2006
Location: Bangkok, Thailand
Posts: 65
Wink 2010 preparation in progress

Dear all friends,

It's time to update to 2010 website so I'm working on the preparation process. During this time you might see some unexpected error message or some missing information.

As I've asked you every time we did this, I'd like to ask you again, please hold your complain, I'll let you know when we're ready. ;-)

Cheers,
Tony.
Tony is offline   Reply With Quote
Old 14th August 2009, 07:43 PM   #2
Tony
Administrator
 
Join Date: Aug 2006
Location: Bangkok, Thailand
Posts: 65
Default

I'm sorry for the downtime last night (GMT+7) Thailand time. Anyway we're almost ready now.
Cheers,
Tony.
Tony is offline   Reply With Quote
Old 14th August 2009, 09:01 PM   #3
mim
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Switzerland
Posts: 196
Default

Load it up than...
__________________
PA 86 & eVo 100 (with S-1); iS 101 & 122 & 144 (with Overdrive)
mim is offline   Reply With Quote
Old 15th August 2009, 03:53 PM   #4
Admin
Administrator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 7
Default

Thanks for you patient 2010 is online now ;-)
We'll add more photos & videos next week.
Admin is offline   Reply With Quote
Old 15th August 2009, 09:20 PM   #5
P@t
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 13
Default

Hi,
There is a problem with submenus i.e. "Products/Boards" with firefox (V3.5.2 for me). The menu disappears completely, i'm not able to pick the boards. Tested with my PC and notebook.
Pat
P@t is offline   Reply With Quote
Old 16th August 2009, 04:26 PM   #6
P@t
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 13
Default

Hi,
When i disable the add-on "CoolPreviews" in FF the menues are working fine!
Pat
P@t is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 08:51 AM   #7
Tony
Administrator
 
Join Date: Aug 2006
Location: Bangkok, Thailand
Posts: 65
Default

Quote:
Originally Posted by P@t View Post
Hi,
When i disable the add-on "CoolPreviews" in FF the menues are working fine!
Pat
Thanks P@t, I'll ask our web designer to find out on this issue.

Quote:
Originally Posted by MartinJE View Post
Hi Tony,
Know you're busy - on the Forum dropdown, the links to the French/Spanish pages seem to be reversed?
Thanks MartinJe, the links has been fixed. Hope our French & Spanish friends won't get too confused. ;-)
Tony is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 06:57 AM   #8
MartinJE
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 26
Default

Hi Tony,

Know you're busy - on the Forum dropdown, the links to the French/Spanish pages seem to be reversed?
MartinJE is offline   Reply With Quote
Old 18th August 2009, 01:01 AM   #9
Jean-Marc
TEAM
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,343
Default

Tony,

Fin range for iSonic 131 seems to be odd: 48-64 cm. Like that of iSonic 144, it should be 40-56 cm IMHO.

http://www.star-board.com/2010/produ...ard_isonic.php

Sorry to point it out again but the links to French and Spanish fora are still mixed-up and need to be fixed (French => ...f=15?; Spanish => ...f=14?).

Cheers !

JM

Last edited by Jean-Marc; 18th August 2009 at 01:12 AM.
Jean-Marc is offline   Reply With Quote
Old 18th August 2009, 11:45 AM   #10
Tony
Administrator
 
Join Date: Aug 2006
Location: Bangkok, Thailand
Posts: 65
Default

Thanks Jean-Marc, I've informed Marina for the fin spec and Mark for the navigation bar already.
Tony is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
None

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 01:58 PM.