Go Back   Starboard Forums > Free Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15th August 2009, 06:58 AM   #1
maetpad
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 20
Default is there a problem with the search function?

is there a problem with the search function?
I can get any results out for [Fin]

Matt
maetpad is offline   Reply With Quote
Old 15th August 2009, 09:44 AM   #2
Roger
Dream Team - School Guru
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2,092
Default

Hi Matt,
Tony and the rest if the IT crew at Starboard HQ are in the process of upgrading the
forums and websites to the 2010 configuration.
Might be a good idea to try your search in about a week when they have everything up and running with the software upgrades.
Hope this helps,
Roger is offline   Reply With Quote
Old 15th August 2009, 05:36 PM   #3
maetpad
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 20
Default

ha! thks.
I was looking for best fins for isonic 111 (2009), but did not want to ask the question AGAIN :-)
maetpad is offline   Reply With Quote
Old 16th August 2009, 08:26 AM   #4
Roger
Dream Team - School Guru
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2,092
Default

Hi Matt,
Looks like Tony has got the search feature working again.
I just searched on "iSonic fins" and got several results, some of
which are directly about the iSonic 111 from Remi Vila and several
other skillful iSonic racers/sailors.
Hope this helps,
Roger is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 09:08 AM   #5
Tony
Administrator
 
Join Date: Aug 2006
Location: Bangkok, Thailand
Posts: 65
Default

Thanks Roger, search function for the forum is working now. The search on the drop down menu is from the old system so it's removed from our 2010 website.

Thanks Maetpad, for you support.

There's still a lot of works for our team to do on 2010 website.
Tony is offline   Reply With Quote
Old 18th August 2009, 01:08 AM   #6
maetpad
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 20
Default

thank you!
maetpad is offline   Reply With Quote
Old 17th September 2009, 12:23 PM   #7
Luis2009
New Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Vancouver, Canada
Posts: 15
Default

I tried to search for "Rio" - no results
I tried to search for "Go" - no results

I think that there may still be a problem with the search.
Luis2009 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
None

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 02:08 PM.