Go Back   Starboard Forums > Free Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27th January 2011, 11:13 PM   #1
BelSkorpio
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Belgium
Posts: 479
Default SB Website Home Page / Forum problems

Hi SB IT,

There are some problems loading the homepage of the SB website.

As a result of this, the main menu is not working correctly.

If I want to go to the forum page, I need to type the direct link to get there:
http://www.star-board.com/forum

Cheers.
__________________
IS87 / IS101 / IS122 / US147
BelSkorpio is offline   Reply With Quote
Old 28th January 2011, 12:58 AM   #2
JanF
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 6
Default

Yep, I get the same :-(
JanF is offline   Reply With Quote
Old 4th February 2011, 01:03 AM   #3
ClausKrike
New Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Denmark
Posts: 11
Default

Use Firefox.
ClausKrike is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
None

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anybody home????? starfire Ask Our Team 6 9th July 2009 02:15 PM
More Website Problems matt12 Ask Our Team 0 24th March 2008 02:28 PM
bug report - wrong dimensions in formula page tsvetelin Free Forum 2 26th August 2007 05:45 AM
Problems with extended characters in new forum engine jaime Free Forum 0 17th August 2006 02:50 PM


All times are GMT +7. The time now is 05:55 PM.